Kuidas Keerdus OÜ panustab hariduse tulevikku: Olulised üritused ja õppused tuleval nädalal

Head sõbrad ja kliendid!

Soovime teile teada anda, et meie Paide pood on sel nädalal mõneks ajaks suletud. Ärge muretsege – kuigi uksed on kinni, on meie e-pood endiselt avatud ja olete oodatud oma lemmiktooteid sealt tellima. Kõik e-poe tellimused postitame esimesel võimalusel.

Miks siis pood suletud on?

20. august on taasiseseisvumispäev, mil tähistame Eesti iseseisvuse taastamist. 1991. aastal, just sel kuupäeval, taastas Eesti Vabariik oma iseseisvuse, lõpetades Nõukogude okupatsiooni. Selle päeva tähistamine on oluline, sest see sümboliseerib meie vabadust ja demokraatiat. See on päev, mil meenutame, kuidas rahvas suutis oma sihikindluse ja julgusega taastada riikliku iseseisvuse. Võtame selle päeva, et koos pere ja sõpradega seda erilist sündmust tähistada.

21. augustil osaleme Raasiku valla haridustöötajate infopäeval, kus tutvustame meie populaarset toodet LOGICO. LOGICO on hariduslik mäng, mis on loodud selleks, et aidata lastel arendada oma loogilist mõtlemist ja pakkuda paremaid õpivõimalusi. Meie eesmärk on näidata, kuidas see toode saab toetada laste haridusteed ning pakkuda õpetajatele ja lapsevanematele väärtuslikku tööriista, mis muudab õppimise lõbusamaks ja tõhusamaks.

22. august on veelgi erilisem, sest sel päeval toimub Haridustreff Paide Vallimäel. See on suurepärane üritus, kus kohtuvad hariduse, tehnoloogia ja loovuse entusiastid. Haridustreff toob kokku õpetajad, arendajad ja huvilised üle Eesti, et arutleda uusimate hariduslahenduste üle. Ürituse kava on väga mitmekesine – toimuvad töötoad, esitlused ja arutelud, mis keskenduvad hariduse innovatsioonile ja tulevikule. Meie ettevõtte jaoks on Haridustreff oluline, sest jagame seal oma kogemusi ja tutvustame ka meie enda loodud arendavaid mänguasju ja õppevahendeid. See on koht, kus sünnivad uued ideed ja koostööd, mis aitavad kaasa hariduse arendamisele Eestis. Kui olete huvitatud, siis rohkem infot leiate siit: Haridustreff 2024.

23.-24. august osaleme õppusel, mis aitab meil arendada oskusi, kuidas kaitsta oma kodu ja lähedasi erinevates olukordades. See on oluline samm meie valmisoleku parandamiseks, et pakkuda oma klientidele ja kogukonnale tuge ja kaitset.

Alates 25. augustist on pood taas avatud tavapärastel aegadel. Täname teid mõistva suhtumise eest ning ootame teid tagasi meie Paide poodi juba varsti! Seniks aga tehke julgesti tellimusi meie e-poes – oleme siin, et aidata teid igal võimalikul viisil.

Soojade tervitustega,
Keerdus OÜ tiim

Ostukorv0
Su ostukorv on kurb, lisa talle sõpru :)
Jätka ostmist
0