Tere tulemast meie blogisse!

Mul on suur rõõm jagada teiega põnevaid uudiseid meie Keerdus poest. Olen teel erinevatesse ladudesse, kus mind ootab ees palju uut ja huvitavat kaupa. Meie uusimad tooted on lõpuks kohale jõudnud ja ootan innuga nende ülevaatamist ja hindamist, et saaksin parimad palad teieni tuua.

Paide poe uuenduskuur

Selle suve suur uudis on meie Paide poe uuenduskuur. Pood saab uue kujunduse ja väljanägemise ning kaubavalik laieneb oluliselt. Et kõik need fantastilised uued tooted ära mahuksid, teeme poes ruumi juurde tekitama ja korraldame kõik ümber nii, et teie ostlemiskogemus oleks veelgi nauditavam. Meie eesmärk on pakkuda teile parimat ning see uuendus aitab meid sellele veelgi lähemale.

Suur tänu mõistva suhtumise eest

Olen väga tänulik kõigile meie klientidele mõistva suhtumise eest, kui teeme neid muudatusi. Uuendused võivad tekitada ajutist segadust, kuid luban, et lõpptulemus on seda väärt. Keerdus pood saab olema veelgi parem ja mitmekesisem kui kunagi varem.

E-pood on alati avatud

Ärge unustage, et meie e-pood on alati avatud ja pakid postitan esimesel võimalusel, kui olen kauba juures tagasi. Vastan kõikidele kirjadele ja vajadusel ka kõnedele nii kiiresti kui saan, et teie küsimused saaksid kiire lahenduse.

Püsige lainel

Püsige meiega ja olge valmis avastama uusi ja põnevaid leide, mis peagi teieni jõuavad. Meie blogi ja sotsiaalmeediakanalid on parim koht, kust leida värskeimat infot ja inspireerivaid ideid.

Parimate soovidega,

Maarja


#KeerdusPood #UuedTooted #PaidePood #Uuenduskuur #Poodlemine #EestiKaup #ParimadLeiud #OotameTeid

Ostukorv0
Su ostukorv on kurb, lisa talle sõpru :)
Jätka ostmist
0